Wie zijn wij bij Vervaart Uitvaartverzorging

Birgitte van Manen Birgitte is een gediplomeerde uitvaartverzorgster met gespecialiseerde opleidingen in uitvaartverzorging. Net als Ad Vervaart werkt zij ook al meer dan 30 jaar in het uitvaartwezen. Gefascineerd door het beroep werkt zij al van jongs af aan mee in de uitvaartverzorging. Nooit doet iemand een vergeefs beroep op haar. Ze staat altijd voor iedereen klaar, is eerlijk en oprecht en steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Zij zal iedereen helpen zijn/haar verdriet draagbaar te maken. Birgitte is gecertificeerd voor politiewerkzaamheden en gespecialiseerd in kinderuitvaarten. Jos de Rooij Jos heeft ruime ervaring in het uitvaartwezen. Hij is gespecialiseerd in het verzorgen en opbaren van overledenen. Het is zijn passie om de uitvaart te begeleiden en tot in de puntjes naar de wens van de familie te verzorgen. Jos is eveneens gecertificeerd voor politiewerkzaamheden. Ad Vervaart De heer Vervaart is oprichter van Vervaart Uitvaart in 1983. Daarnaast is hij initiator van grafheuvels in Nederland en België. Na 35 jaar in de uitvaartbranche geniet hij tegenwoordig van zijn welverdiende pensioen.
Vervaart uitvaartverzorging - Utrecht | De Meern | Vleuten | Hollandsche Rading Birgitte van Manen (Uitvaartverzorging Vervaart) Jos de Rooij (Uitvaartverzorging Vervaart) Ad Vervaart (Uitvaartverzorging Vervaart)
Het voltallige personeel van Vervaart Uitvaartverzorging

Wie zijn wij bij Vervaart

Uitvaartverzorging

Birgitte van Manen Birgitte is een gediplomeerde uitvaartverzorgster met gespecialiseerde opleidingen in uitvaartverzorging. Net als Ad Vervaart werkt zij ook al meer dan 30 jaar in het uitvaartwezen. Gefascineerd door het beroep werkt zij al van jongs af aan mee in de uitvaartverzorging. Nooit doet iemand een vergeefs beroep op haar. Ze staat altijd voor iedereen klaar, is eerlijk en oprecht en steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Zij zal iedereen helpen zijn/haar verdriet draagbaar te maken. Birgitte is gecertificeerd voor politiewerkzaam- heden en gespecialiseerd in kinderuitvaarten. Jos de Rooij Jos heeft ruime ervaring in het uitvaartwezen. Hij is gespecialiseerd in het verzorgen en opbaren van overledenen. Het is zijn passie om de uitvaart te begeleiden en tot in de puntjes naar de wens van de familie te verzorgen. Jos is eveneens gecertificeerd voor politiewerkzaamheden. Ad Vervaart De heer Vervaart is oprichter van Vervaart Uitvaart in 1983. Daarnaast is hij initiator van grafheuvels in Nederland en België. Na 35 jaar in de uitvaartbranche geniet hij tegenwoordig van zijn welverdiende pensioen.
Vervaart Uitvaartverzorging 030 666 1790
Vervaart Uitvaartverzorging 030 666 1790
Rouwcentrum en Uitvaartwinkel Veldzigt 53, 3453 PW De Meern T. 030 666 1790 E. info@vervaartuitvaart.nl
K.v.K.: 30185729
Het voltallige personeel van Vervaart Uitvaartverzorging